Cavaliara bouw

Alle bouwwerkzaamheden onder één dak

Cavaliara Bouw is méér dan bouwen! Een goed voorbeeld van wat nog meer binnen onze capaciteiten ligt, is namelijk assisteren bij de voorbereidende en uitvoerende fase van het bouwen en verbouwen. Denk hierbij aan bedenken, ontwerpen en coördineren van uw wensen. Cavaliara Bouw is er zelfs van overtuigd, dat in het proces waar uw wensen en ideeën tot een concreet plan worden gevormd het gebruik maken van de ontwerpen, tekeningen en materialen die dagelijks aan het licht komen, essentieel is. Om wensen eerst op papier te zetten en daarbij een aannemer te zoeken die het kan uitvoeren brengt altijd meer risico’s met zich mee. Door 25 jaar ervaring is het voor Cavaliara Bouw in 99% van de gevallen mogelijk om een uiterst nauwkeurige inschatting te maken van de bestaande bouw en dit is weer erg belangrijk om de mogelijkheden en bouwkosten in te kunnen schatten.
Uit ervaring is gebleken dat Evers Bouw voor haar opdrachtgevers, vele beslissingen die tijdens de bouw genomen moeten worden kan besparen, waardoor u ongewenste meerwerkkosten vermijd.

ONTWERPEN MET Architect Antwerpen

Door een vooruitstrevende combinatie in het Cavaliara bouwteam van zeer ervaren vakmannen en jonge vakmannen is het mogelijk om verder te helpen waar een regulier bouwbedrijf/aannemer ophoudt. Zo is het bij Cavaliara Bouw mogelijk om een gratis simpel 2d en/of 3d ontwerp te laten maken van uw wensen. Maar ook kan voor uw toekomstige aanbouw, badkamer of desnoods complete renovatie een bouwkundig 2d en realistisch 3d ontwerp worden gemaakt. Deze kunnen gebruikt worden voor een vergunningaanvraag of als bouwtekening.

De kosten bij Cavaliara Bouw zijn aanzienlijk lager dan elders!! Voor fase 1 t/m 4, zoals hier omschreven, dus oriënterende fase, ontwerp fase, vergunning fase en tekenfase biedt Evers Bouw de volgende pakketten aan.

Gratis impressie ontwerpen en tekeningen in 3d voor opdrachtgevers
Al voor 750 euro een casco aanbouw incl. 2d tekeningen
Vanaf 1250 euro casco aanbouw met constructieve geveldoorbraak incl. 2d tekeningen en constructieberekening van constructeur
Voor 3500 euro uw complete renovatie in diversen 2d tekeningen incl. detail tekeningen en constructieve berekeningen van constructeur.

ONTWERPEN MET EEN ARCHITECT

Het kan ook goed zijn, dat u met een onafhankelijke partij wenst te praten over uw (ver) bouwplannen. Omdat Cavaliara in de afgelopen 25 jaar al héél veel architecten en bouwkundigen heeft meegemaakt, kunnen wij u altijd helpen bij het vinden van de juiste architect.

Het belangrijkste van een Ben architect of bouwkundig tekenaar is voor de meeste opdrachtgevers, of er een klik is en of de contactpersoon u op een passende wijze wil en kan helpen. Met passend wordt bedoeld, de juiste architect/persoon voor de juiste werkzaamheden. Ook héél belangrijk is waarschijnlijk of de architect ook binnen het door u aangewezen budget kan blijven. Vaak is het zo dat elke architect een vakgebied heeft en erg geschikt is voor een bepaalde uitvoering of budget. Wij adviseren u dan ook om goed te inventariseren welke architect of bouwkundig tekenaar bij u past en of de offerte ook daadwerkelijk alles omvat wat u verwacht, zodat u niet met torenhoge kosten wordt geconfronteerd op het einde van de rit.