Cavaliara bouw

Alle bouwwerkzaamheden onder één dak

De badkamer is over het algemeen de bewerkelijkste ruimte in uw woning. Het is tegenwoordig niet alleen meer de ruimte om ons op te frissen, maar ook om te ontspannen. cavaliara Bouw maakt er werk van om in goed overleg met de opdrachtgever in snel tempo een optimaal resultaat neer te zetten. Wij kunnen voor u inmeten, tekenen, ontwerpen maken en monteren. U heeft dus altijd maar één aanspreekpunt en de ervaring leert dat dit veel kopzorgen bespaard bij alle te doorlopen fasen. Door te werken met vaste leveranciers is het mogelijk om uit een breed assortiment een keuze te maken voor het gewenste sanitair in uw toekomstige badkamer. Uiteraard is het ook mogelijk om uw sanitair buiten deze leveranciers te kiezen of om te vergelijken wie er nu het beste waar voor uw geld levert.

Mortex

Is uw badkamer of toilet aan moderniseren toe en wilt u weten welke werkzaamheden Evers Bouw kan doen voor u? Het team van cavaliara Bouw is zo samengesteld, dat we alle voorkomende werkzaamheden kunnen uitvoeren. Slopen, stukadoren en tegelen, maar ook elektra en loodgieterswerk, want voor elke expertise hebben wij de juiste persoon in vaste dienst. Kortom géén verschillende contactpersonen, garanties, afspraken, agenda’s, verantwoordelijkheden, maar gewoon duidelijkheid!

Cavaliara Bouw heeft kennis van veel soorten materialen. Zo verrijk je door het toepassen van natuurlijke materialen als natuursteen, ontspanning en rust. Ook kunt u kiezen voor marmer of kalksteen voor de luxe uitstraling. Dit materiaal word afgewerkt met een coating om het te beschermen tegen zeep, waardoor het op lange termijn de zelfde glans blijft houden. Er word in de badkamer met natuursteen rekening gehouden met gladheid na aanraking met water hiervoor is er antislipcoating en of het opruwen van de materialen. Naast het kiezen van u eigen materialen is het uiteraard ook mogelijk om een design badkamer te laten plaatsen.

Mortex giertvoer

Een mortex gietvloer voelt comfortabel aan!
Mortex kan op vrijwel elke ondergrond worden aangebracht (chape, beton, bestaande tegels,….).
De ondergrond dient wel steeds voldoende droog en draagkrachtig te zijn.
De vloeren scheuren uit zichzelf niet.

Ook kan Cavaliara Bouw gratis voor u een tekening of 3d ontwerp maken van uw (ver)bouwplannen, zodat u zich nog beter kan inleven van de mogelijkheden en visueel kan beoordelen of er is geoffreerd, wat u initieel heeft bedoeld.