Cavaliara bouw

Alle bouwwerkzaamheden onder één dak

Wilt u ook langer kunnen genieten van het buitenleven? Dan bent u ook hier voor bij Cavaliara Bouw aan het juiste adres. Met een veranda of overkapping kunt u genieten van het buitenleven ook als het weer het niet meer toe laat. Zo geniet u bijna altijd, binnen of buiten, van uw tuin. Niet alleen voor terras overkappingen en veranda’s kunt u bij ons terecht . Ook voor een carport, met een carport is u auto ten alle tijden beschermd tegen regen, sneeuw of ijs. Maar ook in de zomer staat u auto uit de zon. De carport kan worden voorzien van spotjes waardoor u bij vertrek of thuis komst altijd voldoende verlichting onder uw carport heeft, en de eventuele kans op diefstal ook zal afnemen.

Carport laten plaatsen

Veranda, carport en overkappingen kunnen ergens tussen gebouwd worden of vrijstaand worden geplaatst. Ook kan iedere gewenste vorm of maat worden gerealiseerd. Buitengewoon unieke, sfeervolle, hoogwaardige, houten kwaliteit veranda’s, terrasoverkappingen, carports en hardhouten terrassen. Het is ook mogelijk een openhaard of houtkachel te plaatsen waardoor u ook in de koudere avonden en/of dagen toch nog kunt genieten van het buiten zijn. Door naar u wensen te luisteren creëert Cavaliara Bouw voor u significante verrijking van uw woongenot en tegelijk een waarneembare verlenging van het buitenseizoen.

Het is belangrijk dat de veranda of overkapping goed past bij uw huis en tuin. Door u passend advies te geven en geheel op maat te bouwen is het mogelijk u wens waar te maken. Er word rekening gehouden met de duurzaamheid van het type hout, de kwaliteit en uiteraard de prijs. Er is keuze uit verschillende stijlen verandas, caport en overkappingen zoals:

Aluminium Carport
Aluminium Carport
Aluminium Overkapping
Aluminium Overkapping
Aluminium Veranda
Aluminium Veranda