Cavaliara bouw

Alle bouwwerkzaamheden onder één dak

Het onderhoud van uw dak is belangrijk om uw woning te beschermen tegen het weer en het bepaalt mede het uiterlijk van uw woning. Ook tegen lekkage zijn goede daken en dakgoten een belangrijk onderdeel. Cavaliara Bouw & Aannemersbedrijf bied mogelijkheden voor uw dak. Hierbij wordt er ook rekening gehouden met benodigde vergunningen en geven u een realistisch bouw advies en bijpassende tijdsplanning voor de verwachte bouwtijd. Wij hebben alle benodigde kennis in huis om dak reparaties uit te voeren, daken te vervangen en nieuwe dakgoten te plaatsen. Er word rekening gehouden met de stijl van het huis en uw wensen daarbij word een passend dak gekozen.

Daktimmerwerken

Cavaliara bouw is gespecialiseerd in het bouwen van veel soorten type daken. Voor het maken van een aan/opbouw of garage kunt u kiezen voor een plat dak. Dit dak kan bedekt worden met bitumen, maar voor een duurzaam dak dat goed is voor het milieu, is een EPDM dak een goede keuze. Een PVC dak is ook erg duurzaam dat kunt u voor zowel een plat dak als voor een hellend dak gebruiken en heeft een lange levensduur daarnaast is het ook nog eens 100% recyclebaar. Daktimmerwerken de Boeck houd ook rekening met het isoleren van uw dak, dakisolatie is net zo belangrijk als het isoleren van uw muren ook hierdoor bespaart u energiekosten.

Er zijn veel verschillende soort daktypes, zie op de afbeelding enkele voorbeelden.

dakendakgoten

Het belangrijkste detail van een dak is een goede hemelwaterafvoer hierdoor voorkomt u ongewenste lekkages. Hiervoor is er keuze uit verschillende materialen zoals EPDM, PVC, Loden, aluminium en kunststof afvoeren.

Een steeds populairder wordend product is zink, dit is naast zijn verfraaiende zicht ook nog eens zeer functioneel. Zink kan namelijk gebruikt worden voor het afvoeren van hemelwater maar ook als dakbedekking.

Voor uw dakbeschot zijn er veel soorten materialen te kiezen. Voor een mooie uitstraling van uw woning kunt u kiezen voor een rieten dak bedekking of voor een wat klassiekere uitstraling bijvoorbeeld dakpannen. Gebakken Keramische dakpannen ook wel klei of stormpannen genoemd worden al meer dan 100 jaar gebruikt. Niet alleen uit de materialen is veel keus, ook uit de soorten dakpannen. Zo kan u bijvoorbeeld kiezen voor een holle dakpan, een tegel pan of platte dakpannen.

Bij deze ruime keuze is er uiteraard een passend advies mogelijk om te kiezen voor het dak wat het beste bij u smaak en woning past.