Cavaliara bouw

Alle bouwwerkzaamheden onder één dak

DAKKAPELLEN & DAKRAMEN

Een mooie manier voor het creëren van licht en ruimte op uw verdieping of zolder is het plaatsen van een dakkapel. Dakkapellen bepalen in grote mate het aanzien van uw huis, zowel van binnen als van buiten. Cavaliara Bouw heeft 25 jaar kennis en ervaring in het plaatsen van schitterende dakkapellen. Ons streven is om samen met u te kijken naar uw specifieke type woningen en uw wensen. Aangezien Evers Bouw enkel maatwerk levert is er dus altijd wel een dakkapel die aan al uw wensen voldoet. Het plaatsen van dakkapellen is onze specialiteit, want na 25 jaar ervaring kunnen wij in de meeste gevallen een dakkapel in 1 dag plaatsen. Of het nu een kleine, grote, met plat dak, schuin pannendak of nok verhogend is, aan het einde van de dag bent u weer wind- en waterdicht.

Er zijn in principe 3 soorten dakkapellen, zie de afbeelding hieronder welke type dit zijn.

Dakkapel

Waarom een Dakkapel van Cavaliara Bouw?

Altijd 100% maatwerk
15 jaar garantie
Komo gecertificeerde kozijnen
Net en vakkundig vakmanschap

Dakisolatie

Zo’n 30% van de warmte in huis gaat via het dak verloren. Als u het dak laat isoleren, bespaart u aanzienlijk op de energiekosten. Daarnaast krijgt de zolder een aangename temperatuur, waardoor u de zolder kunt inrichten als studeer- of logeerkamer. Klik hier voor dakisolatiewerken

Premies voor dakisolatie

Als u uw dak of een deel van uw dak vernieuwt en tegelijk dakisolatie plaatst, kunt u ook in aanmerking komen voor een verbeteringspremie. Om een verbeteringspremie te kunnen krijgen, moet uw woning minstens 25 jaar oud zijn.