Cavaliara bouw

Alle bouwwerkzaamheden onder één dak

mortex gietvloer
 BAST Bio-ecologisch bouwen en wonen, architectuur, stabiliteit technieken.
Ecologisch bouwen is geen stijl en dat willen we vermijden. Ecologisch bouwen biedt het juiste kader om boeiende architectuur te maken die mensen kan beroeren en inspireren. We creëren vernieuwende architectuur door een antwoord te bieden op de ecologische en sociale vraagstellingen.
duurzaam bouwen
 Ecologisch bouwen Huis Houtskelet Bouw.
Modern wonen kan ook duurzaam zijn, wanneer we met respect voor het milieu bouwen. Daarbij wordt gezocht naar de geschikte materialen en bouwmethodes om de aan en afvoer van lucht in de woning perfect te regelen. Met behulp van die technieken kunnen aannemers u ecologische alternatieven voorstellen, zoals het gebruik van regenwater, natuurlijk isolatiemateriaal, verwarming met zonne-energie, En dat, zonder dat u daarvoor dieper in uw portemonnee hoeft te tasten.
brandbeveiliging
 Is ecologisch bouwen ook duurder? bouwenwonen.net.
Daarnaast is het een investering in de toekomst: de overheid legt steeds strengere energievoorwaarden op aan nieuwbouwwoningen, en ecologisch bouwen zit in de lift. Vandaag is ecologisch bouwen misschien nog niet de norm, maar over enkele jaren zal het dat wel zijn.
husqvarna automower
 Bio-ecologisch bouwen, duurzaam en allergievrij wonen Architecten Atelier Archi4 Antwerpen.
Stro is een afvalproduct van de voedingsindustrie, overal voorradig in Zuid-België en Frankrijk, dus ecologisch want nagroeibaar. De balen zijn eigenlijk grote natuurlijke bouwstenen, het is een makkelijke manier om zelf te bouwen en bepleisterd bieden ze een zeer goede isolatiewaarde.
 Bio-ecologisch bouwen Livios.
Welk materiaal is het best voor na-isolatie van spouwmuren? Vraag en antwoord dank aan Jet Groen en Dirk Verbeeck, Provinciaal Centrum Duurzaam Bouwen en Wonen. Een spouwmuur kan gevuld worden met verschillende materialen, maar welke navulling is nu het beste?
 Gezond en milieuverantwoord bouwen en wonen VIBE.
VIBE vzw verzamelt en verspreidt informatie over gezond en milieuverantwoord verbouwen en wonen. VIBE behandelt de typische onderwerpen zoals energie en waterbesparing en integreert themas zoals gezonde en milieuverantwoorde bouwmaterialen, doordacht ruimtegebruik en ecologische stedenbouw in een alles omvattend verhaal. Meer weten over VIBE vzw. Gezond en milieuvriendelijk bouwen.
Wat is bio-ecologisch bouwen? Bio-ecologisch bouwen Livios.
Maar toch zitten nog veel verbouwers met die ene cruciale vraag: wat is bio-ecologisch bouwen? Bio-ecologisch bouwen is gestoeld op vier belangrijke factoren: materialen, energie, water en ruimte. Bio-ecologisch bouwen bekijkt deze vier themas zowel vanuit milieustandpunt als vanuit gezondheidsstandpunt.