Cavaliara bouw

Alle bouwwerkzaamheden onder één dak

Voor elektra werkzaamheden in een nieuwbouw woning of juist een klus in uw huidige woning, Cavaliara Bouw is ook hier in gespecialiseerd. Bij het verbouwen van uw woning kan het zo zijn dat u lichtpunten/schakelaars en/of stopcontacten wilt plaatsen op een andere plaats wat voor u meer praktisch is. Met de beschikking over goed opgeleide elektriciens zijn dit zaken die ook Evers Bouw voor u uit kunt voeren.

Voor zowel het vervangen van de elektra in uw woning als voor het aanmaken in uw nieuwbouw woning kunt u bij ons terecht. Bijvoorbeeld bij het toevoegen van extra groepen aan uw groepenkast, of bij het verplaatsen van lichtpunten. Door middel van elektrotechnieken zorgen wij voor een optimale en veilige woon- en werkomgeving. Hierbij word er rekening gehouden met een aardlekschakelaar of kind veilige wandcontactdoos.

Ook voor elektrische installaties begeleid Cavaliara Bouw het project van A tot Z. Beginnend bij het ontwerp naar de realisatie tot de afwerking. Allerlei soorten installaties zijn mogelijk om in uw huis te plaatsen, van alarm installaties tot intercominstallaties. Het bedienen van u binnen en buiten verlichten op afstand en zelfs het installeren van een techniek om uw gordijnen dicht te doen is mogelijk. Ook kan er een lichtplan op maat voor u worden verzorgd.