Cavaliara bouw

Alle bouwwerkzaamheden onder één dak

Voor het monteren van verschillende IKEA producten kunt u ook bij Cavaliara & Aannemersbedrijf terecht . Voor bijvoorbeeld het skelet van een IKEA keuken en een opmaat gemaakte ombouw. Dit scheelt een hoop in de portemonnee in vergelijking met een compleet op maat gemaakte keuken maar geeft wel het uiterlijk van een luxe keuken naar eigen smaak. Het monteren van IKEA keukens verdient speciale aandacht door de aansluitingspunten. Door de afwijkende keukenmontage en het leveren van losse onderdelen is het eindresultaat afhankelijk van de juiste voorbereiding.

Naast het monteren van keukens kunt u ook het leggen van laminaat overlaten aan Cavaliara Bouw. Bij de afwerking van uw woning is het leggen van laminaat nog een lastige klus. U kunt er van uitgaan dat Evers Bouw zorgt voor een goede gelegde vloer met onderlaag en plint.

U kunt kiezen voor een dure aanschaf op maat gemaakte meubelen. Maar natuurlijk ook voor Ikea meubels. Het is mogelijk om ook deze meubels door Evers Bouw te monteren. Ikea meubels zijn ervoor gemaakt om zelf in elkaar te zetten maar dit kan vaak nog knap lastig zijn.