Cavaliara bouw

Alle bouwwerkzaamheden onder één dak

ISOLEREN

Isoleren is een effectieve manier om energie te besparen. Isoleren is daarom goed voor het milieu en voor uw portemonnee. Behalve energiebesparing heeft goede isolatie nog meer voordelen. Zo zorgt isolatie voor een verhoogd wooncomfort. Goede isolatie zorgt voor minder warmteverlies en minder geluidsoverlast met 1 product. Vooral in oude(re) huizen valt grote winst te behalen. Een slecht geïsoleerd huis gebruikt per jaar 2.200 m3 gas voor verwarming. Een goed geïsoleerd huis heeft maar 700 m3 gas nodig. Dat scheelt maar liefst 975 euro per jaar. Goed isoleren is een gemakkelijke manier om de waarde van uw woning te doen stijgen. Woningisolatie is namelijk van invloed op het energielabel van uw huis wat dus de taxatie waarde verhoogd.

Dak isoleren

Door je woning in te pakken met isolatie zorg je ervoor dat kostbare warmte niet naar buiten kan. En op warme dagen door thermische isolatie het lekker koel blijft. Sinds 2006 is het isoleren van uw woning verplicht geworden door het energiebesparingsbesluit oftewel EPB-wetgeving. Het EPB stelt eisen aan de isolatie voorzowel nieuwbouw als bestaande woningen om zuinig met de energie om te gaan. Door middel van verschillende waarden word het isolatieniveau van uw woning bepaald. Hoe beter de R-waarde van de isolatie hoe beter het isoleert. Er zijn verschillende types isolatie met ieder zijn eigen R-waarde. Maar isolatieniveau word ook berekent met K en U-waarde.

Waarom dakisolatiewerken laten uitvoeren

Met dakisolatiewerken kunt u heel wat energie besparen. In een goed geïsoleerde woning is er minder verwarming nodig en dat merkt u op uw energiefactuur. Je kan tot 30% besparen op de energiekosten, zo heb je de u investering van dakisolatie binnen enkele jaren terug verdiend. Dakisolatie kunnen we op zowel aan de binnen- of buitenzijde van het dak aanbrengen.  Dakisolatiewerken De Boeck Jan isoleert heel wat huizen en appartementen per jaar en heeft al meer dan 30 jaar ervaring in dakisolatie en schrijn -en daktimmerwerken zowel nieuwbouw als renovatie