Cavaliara bouw

Alle bouwwerkzaamheden onder één dak

nieuwbouw appartementen – De appartementen zijn gebouwd in de.
Prachtige nieuwbouwappartementen vlak aan zee en natuurreservaat! Te Koop: Las Colinas te Palm Mar: We hebben nieuwbouw appartementen te koop in Palm Mar Las Colinas. Het nieuwe projekt Las Colinas te Palm Mar bestaat uit 28 luxe appartementen gelegen in een unieke.
 Residentie Zuudmarct. Unieke nieuwbouw appartementen op zonnige locatie aan het Wapenplein, op slechts 150m van de zeedijk Immo De Beus.
Unieke nieuwbouw appartementen op zonnige locatie aan het Wapenplein, op slechts 150m van de zeedijk. Leave this field blank. Unieke nieuwbouw appartementen op zonnige locatie aan het Wapenplein, met alle wooncomfort van dien terwijl u maar op 150m van de zeedijk verwijderd bent.
appartementsbouw
 Infinimo Nieuwbouwappartementen.
 Nieuwbouw appartementen en projecten te koop Pajota.
Het project omvat 8 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers en één penthouse met 2 slaapkamers. De oppervlaktes variëren van 56m tot 140m. De gelijkvloerse appartementen beschikken over een tuin en terras, alle andere appartementen hebben eveneens een aangenaam terras.
Inbraakbeveiliging
 Winston SCHOETERS.
2 slaapkamers laatste 2 appartementen te koop. BETEKOM VLAKBIJ CENTRUM 272.700. Luxe nieuwbouw-appartementen met ruim terras en/of tuin. appartement met 2 slaapkamers LAATSTE APPARTEMENT. BETEKOM VLAKBIJ CENTRUM 272.700. Luxe nieuwbouw-appartementen met ruim terras en/of tuin. appartement met 2 slaapkamers LAATSTE APPARTEMENT. Studio op gelijkvloers. Recent appartement 105m met terras. in klein gebouw, 2 slpks, rustig in dorp. Blijf op de hoogte van ons aanbod. Appartement 172m terras. 3 ruime slpks, kelder. Appartement 172m terras. 3 ruime slpks, kelder. Ruim appartement 148m. TREMELO CENTRUM 329.500. Nieuwbouw duplex-appartement met 3 slpks en 2 ruime terrassen.
robotmaaiers
 Nieuwbouwprojecten te koop Dewaele.
Dewaele heeft heel wat nieuwbouwprojecten in portefeuille, zowel woningen als appartementen. Bekijk via onderstaande link het volledig overzicht van ons aanbod en verfijn indien nodig je zoekopdracht bovenaan de pagina. Ontdek het aanbod. Blijf op de hoogte. Laat ons weten wat je zoekt door je zoekopdracht op te slaan en wij houden je per e-mail op de hoogte van ons nieuwste aanbod.
mortex
 Immo La Terrasse Verkoop van nieuwbouw appartementen, studio’s, villa’s’ en woningen in Koksijde, Oostduinkerke en Sint-Idesbald.
9 uur 12 uur en 13.30 uur 17.30 uur. Gesloten op woensdag en zondag. Immo La Terrasse BVBA is onderworpen aan de deontologische code van het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars BIV en is een erkend Vastgoedmakelaar met BIV-nummers 506663 en 507449.
 Immo Diest Koeveld Nieuwbouwappartementen.
Extra info of bezoek. Singles, starters, koppels, families met of zonder kids., bij Koeveld voelt iedereen zich thuis! Koeveld bestaat uit een hedendaagse en dynamische mix van appartementen 37 en woningen 15, met terras of tuin. U kiest uit 1, 2 of 3 slaapkamers.
 Grote belangstelling voor nieuwbouwappartementen Wingerpark Tielt-Winge Het Nieuwsblad.
Houwaart / Sint-Joris-Winge / Tielt / Tielt-Winge / Meensel-Kiezegem. Nog voor de sloop van de bestaande woningen en het nieuwbouwproject in het centrum van Sint Joris-Winge lanceerde Jes Vastgoed een info en verkoopavond rond de 56 nieuwbouwappartementen. Inmiddels zijn er al vijftien appartementen verkocht.
 Nieuwbouw Living Stone Nieuwbouw Living Stone Appartementen.
Happy Living bestaat uit een gevarieerd aanbod appartementen gaande van een één slaapkamer-appartement van 51m tot een nieuwbouw drieslaapkamer-appartement van 160m. Alle appartementen genieten van een zuid of westoriëntatie en kijken uit over de vallei, de dreef of de binnentuinen.