Cavaliara bouw

Alle bouwwerkzaamheden onder één dak

Door - Tom Cosyns

Ajax Alarmsysteem Plaatsen bij een Nieuwbouw

Ajax Alarmsysteem Plaatsen bij een Nieuwbouw: De Complete Gids

Als u een nieuwe woning bouwt, is het van groot belang om te zorgen voor de beveiliging van uw woning en de veiligheid van uw gezin. Een goede manier om uw woning te beveiligen is door middel van een alarmsysteem. Ajax alarmsystemen zijn tegenwoordig een populaire keuze vanwege hun betrouwbaarheid en eenvoudige installatie. In deze gids zullen we u stap voor stap begeleiden over het plaatsen van een Ajax alarmsysteem bij een nieuwbouw.

Waarom Kiezen voor een Ajax Alarmsysteem bij een Nieuwbouw?

Voordat we ingaan op de installatie van een Ajax alarmsysteem bij een nieuwbouw, is het belangrijk om te weten waarom u voor dit alarmsysteem zou moeten kiezen. Ajax alarmsystemen zijn draadloos en bieden een betrouwbare beveiliging van uw woning. Bovendien zijn ze gemakkelijk te installeren en bieden ze een uitgebreid scala aan functies, zoals bewegingsdetectie, raam- en deursensoren en camera’s. Met Ajax alarmsystemen kunt u uw woning op afstand bewaken en op de hoogte blijven van elke activiteit die in uw huis plaatsvindt.

Wat is een Ajax Alarmsysteem?

Als het gaat om de veiligheid van uw huis of bedrijf, is het kiezen van het juiste alarmsysteem een cruciale stap. Er zijn veel verschillende soorten alarmsystemen beschikbaar, maar het Ajax alarmsysteem is de laatste jaren steeds populairder geworden. In dit artikel gaan we dieper in op wat een Ajax alarmsysteem is, hoe het werkt en waarom het een goede keuze kan zijn voor uw beveiligingsbehoeften.

Hoe installeer je een Ajax alarm?

Doordat de AJAX systemen draadloos werken installeren de meeste mensen het zelf Hetgeen namelijk moet gebeuren is het volgende:1. U sluit de HUB aan op uw router2. U schroeft de melders op de gewenste locatie vast3. In de AJAX App stelt u het alarmsysteem op uw smartphone in4. U bedient het AJAX alarm via uw smartphone of via een los verkrijgbaar keypad of afstandsbediening.

Wanneer u toch op ziet tegen bovenstaande stappen werken wij samen met verschillende installateurs welke de installatie en uitleg over het gebruik kunnen verzorgen. Neemt u hiervoor contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor een AJAX alarmsysteem naar wens met installatie.