Cavaliara bouw

Alle bouwwerkzaamheden onder één dak

Door - Tom Cosyns

Houten Planken Vloer

We hebben alles in huis voor een stijlvolle inrichting van een woning, binnen uw persoonlijke smaak en budget. Maak uw thuis compleet. Bekijk snel ons assortiment houten vloeren, laminaat, lamelparket,én kurkpaket! Parket bestaat uit massief hout. Voor het parket wordt gebruik gemaakt van een Frans Eiken toplaag. Daarnaast kan het parket ook bestaan uit een toplaag van hout met een fineerlaag.

De planken zijn allemaal voorzien van een messing en groef rondom de plank. Deze groef zorgt ervoor dat de planken houten vloeren aan elkaar blijven. Massief parket bestaat uit massief eiken hout. Het parket heeft meestal een dikte van twee centimeter. Massief eiken staat erom bekend dat het parket nog erg kan werken; het parket kan inkrimpen of uitzetten.

Houten Planken Vloer

Het parket is volledig gefabriceerd van hout. Om ervoor te zorgen dat het parket minder werkt, wordt onder de eiken toplaag een laag aangebracht dat bestaat uit samengeperst hout. eiken houten vloer kopen. De dikte van het parket varieert tussen de 10 en 20 mm. Lamelparket van 10 mm wordt ook wel dunlamel genoemd en de parketplanken van 20 mm dik worden combiplanken of multiplanken genoemd. Spuitkurk is een isolerende en geluidswerende laag op uw gevel. Decoratief en milieuvriendelijk. De isolatiewaarde van spuitkurk hangt af van de dikte van de laag kurk. Meestal wordt kurk in  (verschillende lagen van) 3 millimeter op de gevel gespoten. Spuitkurk is erg kras- en slijtvast, uv-bestendig en ook bestand tegen muurzouten.

De van het fineerparket bestaat uit een houtfineerlaag. De onderlaag bestaat uit HDF. Een kurklaag onder het parket zorgt voor geluidsreductie en simuleert het loopgeluid van een massieve houten vloer. Fineerparket toont gelijkenissen met laminaat; makkelijk te leggen door middel van een kliksysteem. Fineerparket heeft als nadeel dat het niet geschuurd kan worden en het heeft een kortere levensduur dan een massieve plank.

Houten Planken Vloer

Doordat een professionele legger de vloer voor u legt, weet u zeker dat de vloer in goede handen is. Dit betekent tevens dat u garantie krijgt op het legwerk. Als u de vloer zelf wilt leggen moet er rekening worden gehouden met het acclimatiseren van de vloer in de ruimte waar gelegd gaat worden.

Er kan spanning op de vloer komen staan waardoor de planken gaan scheuren – houten vloeren. U kunt het parket onderhouden door het dagelijks te vegen of stofzuigen. Door regelmatig het zand en vuil van de vloer te verwijderen voorkomt u dat de beschermlaag wordt beschadigd. Mochten er veel beschadigingen op de vloer komen, dan kunt u de vloer schuren.

Eiken Houten Vloer Kopen

Fineerparket kan niet geschuurd of geolied worden. Door een goede ondervloer te leggen onder de houtenvloer zorgt u ervoor dat u het geluidsoverlast bij vloeren in Amsterdam grotendeels reduceert. In een appartement is het ook belangrijk om naar de ondervloer te kijken. Zeker als u in de plaats Amsterdam woont.

Parketvloeren kunnen wel op vloerverwarming gelegd worden maar massief houten vloeren niet. Hierbij moet wel gekeken worden naar de ondergrond. U kunt ervoor kiezen om de vloer te verlijmen of zwevend te leggen met een speciale ondervloer. Een onbehandelde parketvloer is niet waterbestendig. Wanneer de vloer wordt gedweild trekt al het vocht de vloer in.

Houten Vloer Planken

Onze houten vloeren importeren we rechtstreeks uit Duitsland en Frankrijk. Door directe afspraken met leveranciers bieden we hoogwaardige kwaliteit aan. Tegen een zeer voordelige prijs (goedkope houten vloer). En we leveren snel. Onze vaste voorraad van 50. 000m2 vloeren, eigen transportbedrijf en fabriek van 6000 m2 – voorzien van de meest moderne apparatuur- maken ons erg flexibel.

Kom gerust langs in onze showroom in Vriezenveen. Iedere zaterdag organiseren we onze razend populaire ‘stuntverkopen’. Dan vindt u bij ons een enorm aanbod voorbeeldplanken. En uiteraard verse koffie, taart én hamburgers..

Mooie Houten Vloer

Een verzamelnaam voor verschillende traditionele houten vloeren dat is parket. Door de grote verscheidenheid aan houtsoorten en mogelijkheden is er altijd wel een parketvloer die bij uw wensen aansluit. U kunt kiezen uit verschillende maten, diktes, houtsoorten, sorteringen en afwerkingen. Bijna elke vloer is door deze grote keuzemogelijkheid wel een unieke vloer.

De mogelijkheden van houten vloeren zijn haast onbeperkt. Juist door deze grote variëteit is dit product tijdloos en blijft de vraag naar traditioneel parket alleen maar toenemen. Het is belangrijk dat u zich goed laat informeren bij de aanschaf van een parketvloer; wij willen u daar heel graag bij helpen. massief houten vloer kopen.

Parket Houten Vloer

Welkom bij Parket-Fabriek, dé specialist in houten vloeren! Met ruim 30 mensen werken wij iedere dag aan een prachtig product: namelijk onze eigen geproduceerde vloeren. Wij maken zowel massieve houten vloeren als de beroemde multiplank. De multiplank, ook wel bekend als lamelparket, is ten slotte uitgevonden bij ons in de fabriek! Deze rechte of visgraatvloeren voorzien wij vervolgens van een mooie kleur door middel van onze speciale Light-Press techniek.

Daarbij beschikken wij over de Parket-Fabriek Legservice. Een team van professionele parketteurs met zeer veel ervaring die het leggen van een vloer bij u uit handen kunnen nemen. Als extra service kunnen wij ook een traprenovatie uitvoeren én PVC vloeren leveren. Heb je een vraag? Of wil je graag gratis een offerte op maat aan vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Goedkope Houten Vloeren

Wij bieden een ruim assortiment houten vloeren aan tegen onverslaanbare prijzen en dit voor zowel particulieren als professionals. Voor zowel als bent u aan het juiste adres! Hier bij Belat bewijzen we dat een mooie niet duur hoeft te zijn. Wenst u een massieve eiken vloer, massieve essen vloer, een samengestelde lamelparket of een visgraatparket? Of liever één van onze budgetvriendelijkere parketvloeren zoals onze massieve grenen planken of miniplanken? We hebben het allemaal.

Een plaatsen op vloerverwarming onmogelijk? Neen, het is wel mogelijk. Hiervoor kiest u best voor een samengestelde parket. Uit ervaring beseffen we dat elke klant een bepaalde voorkeur heeft als het gaat om een . Daarom nemen we ook uitgebreid de tijd om samen met de klant aan tafel te zitten om zoveel mogelijk opties te bespreken.

Goedkope Houten Vloeren

Wenst u een bepaalde dikte, breedte of lengte? Zag u ergens een mooie liggen die u ook zou willen geplaatst zien in uw living? Dat is allemaal mogelijk bij . De flexibiliteit die wij aanbieden wordt op prijs gesteld door onze trouwe klanten. Wij bieden een plaatsingsdienst aan voor klanten die liever alles tot in de puntjes willen laten afwerken door onze ervaren plaatsers.