Cavaliara bouw

Alle bouwwerkzaamheden onder één dak

Door - Tom Cosyns

Slotenmaker nodig?

Draadloos Alarmsysteem. Ons beste reeks alarmsystemen We zijn niet snel enthousiast over een alarmsysteem. Vaak zitten er wel wat haken en ogen aan een alarmsysteem. Maar het Ajax alarmsysteem is een systeem waarvan we onder de indruk zijn geraakt (alarmknop ouderen). Een mooi alarmsysteem wat door onze klanten vergeleken wordt met een Apple uitstraling

Wat natuurlijk meer dan genoeg moet zijn voor elke woning, villa, landhuis in Nederland. Daarnaast komen op korte termijn ook nog met een draadloze repeater waardoor wel ook elk bedrijf in welke grote dan ook, uit zouden kunnen voeren met het alarmsysteem van Ajax. Zo kan het draadloze alarmsysteem gecertificeerd worden voor woningen en bedrijven tot en met klasse 2 (hoogst haalbaar voor draadloze alarmsystemen). (slotenmaker).

Het Ajax alarmsysteem is zeer eenvoudig zelf te installeren (huis beveiligen). Met de smartphone in de hand zijn alle componenten zonder problemen te koppelen met de Ajax Hub Heeft u problemen of vragen met betrekking tot het instellen van het alarm. Wij als erkende dealer/installateur van Ajax kunnen vrij eenvoudig (na autorisatie door de klant) meekijken in de instellingen en de klant zo de optimale service geven. Nog geen mogelijkheid om bedrade componenten op de Ajax hub aan te sluiten.– Hoe hard we ook denken we kunnen er nog niet opkomen. Jablotron heeft een hele goede serie gehad met de Jablotron Oasis. Een alarmsysteem waar wij nog steeds achter staan. Met de Jablotron 100 is het wat lastiger.

Alarm Voor Ouderen

Daarnaast wil Jablotron dat de Jablotron 100 serie alleen verkocht wordt door erkende installateurs en alleen inclusief installatie. Maar het ondertussen de software zo eenvoudig maakt dat het ook voor de eindgebruiker eenvoudig zelf is te installeren. De Jablotron 100 is standaard uitgevoerd met een BUS. Daardoor kunnen alle componenten zowel draadloos als bedraad op dezelfde centrale worden aangesloten.

Maar ook meerdere kabels onder dezelfde bus aansluiting is geen probleem. Jablotron heeft een mooie productlijn met een mooi design Een duidelijk en overzichtelijk bedienpaneel waardoor het alarmsysteem eenvoudig is te bedienen. Na een paar jaar is ons opgevallen dat sommige componenten verkleuren magneten zie je door het klepje van het bedienpaneel heen en de witte kap van de buitensirene wordt vrij snel geel.

Jablotron heeft in het verleden een garantietermijn gehad van 7 jaar wat sinds kort teruggebracht is naar 3 of 5 jaar -Wij installeren en verkopen de Jablotron 100 serie nog altijd graag. Een alarmsysteem wat eenvoudig te bedienen is met zowel de Jablotron app als op het bedienpaneel – huis beveiligen. Ook de software J-link en F-link zijn goed en eenvoudig te beheren door zowel de installateur als de eindgebruiker.

Tot wel 15 zones apart van elkaar te schakelen. draadloos alarmsysteem. Dit kan op het bedienpaneel zelf maar nog handiger zijn de opzetblokken. Deze kunnen er zelf op geklikt en afgehaald worden.+ Bedienpaneel is zowel bedraad als draadloos te verkrijgen.+ Bedienbaar met MyJablotron APP.+ Gratis email en sms ontvangen bij een alarm.+ Meerdere contacten te schakelen voor aansturing van bijvoorbeeld domotica of een voordeur/garagedeur.+ Gekeurd voor gecertificeerde installaties tot en met klasse 2 – De binnensirene van Jablotron is wat aan de zachte kant (krijgen we af en toe als opmerking van de klant).– Updates die nog wel eens niet ten goede komen van de mogelijkheden en componenten.– Kortere garantieperiode– APP wat wel lang kan duren voordat je iets kan schakelen of beelden kan bekijken.