Cavaliara bouw

Alle bouwwerkzaamheden onder één dak

VASTGOED BEHEER
Cavaliara Bouw uit is gespecialiseerd in het beheer van vastgoed in de breedste zin van het woord. Wij nemen de bouwkundige, technische en facilitaire zaken voor u volledig uit handen. Binnen het vastgoed beheer helpen wij klanten met woningen, winkels, kantoren, panden en overige vastgoed.

Wij onderscheiden ons door het bieden van een hoge mate van flexibiliteit, kwaliteit en deskundigheid. Met meer dan 25 jaar ervaring kunnen we u de kwaliteit en garantie bieden die u zoekt.

25 JAAR ERVARING
AANGEPAST DIENSTENPAKKET

Wij zorgen ervoor dat we altijd voor onze klanten klaar staan. Dit proces begint al bij de aanvraag van een potentiële klant. We behandelen alle aanvragen, klachten en of storingen zeer snel en kunnen met ons vakkundige team uitstekend inspringen op onverwachte calamiteiten.

Voor iedere opdrachtgever maken wij een aangepast dienstenpakket dat exact aansluit bij de wensen van deze opdrachtgever. Zo passen we ons aan uw eisen en situatie aan, waardoor u weet dat uw vastgoed in goede handen is.

VASTGOED ONDERHOUD

Naast vastgoedbeheer zijn wij ook gespecialiseerd in vastgoed onderhoud. Bij het vastgoed onderhoud zorgen wij ervoor dat het vastgoed uit onze portefeuille zich in uitstekende staat bevindt.

Met meer dan 25 jaar ervaring en een vakkundige en enthousiaste team van professionals, bieden we zowel de zakelijke als de particuliere markt. We hechten veel waarde aan uw vastgoed en ontzorgen u volledig. Ons team van vakmensen beheren alle disciplines die nodig zijn om uw vastgoed goed te onderhouden. Hierdoor bieden wij u vanuit een centraal bedrijf een breed pakket vastgoed onderhoud diensten aan. Denk hierbij aan schilderwerk en herstel van houtrot bijvoorbeeld, tot aan het compleet renoveren van een pand.

Cavaliara Bouw  werkt voornamelijk in Vlaanderen, met een focus op de regio Oost en West Vlaanderen en Omstreken. Als familiebedrijf kunnen we ons onderscheiden door het bieden van korte lijnen in de communicatie, een proactieve samenwerking en één aanspreekpunt.